nuvias logo

 

SIPHON opnieuw op Deloitte Fast 500 EMEA ranglijst voor snelst groeiende techbedrijven

 

Cwmbran, VK - 21 december 2016 - SIPHON, onderdeel van de Nuvias Group, een toonaangevende aanbieder van Unified Communications (UC) oplossingen, heeft bekendgemaakt dat het na de eerdere vermelding in Deloittes UK Technology Fast 50 lijst van 2016, recent ook een notering heeft gekregen in de Deloitte 2016 Technology Fast 500 EMEA ranglijst. In deze lijst staan de 500 snelst groeiende bedrijven op het gebied van technologie, media, telecommunicatie, biowetenschappen en energietechnologie van Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

 

Met een 147e plaats in de lijst handhaaft SIPHON zich bij de bovenste 30% van de 500 EMEA-bedrijven die dit jaar zijn geselecteerd. De rankings zijn gebaseerd op de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. In deze periode groeide SIPHON met 723 procent.


“Innovatie is meer dan technologische vooruitgang; het is een manier van denken,” aldus Paul Sallomi, vicevoorzitter Deloitte LLP en hoofd Global technology, media and telecommunications industry. “De bedrijven die een plek hebben veroverd in de Deloitte Technology Fast 500 voor EMEA onderkennen dat deze nieuwe manier van denken essentieel is voor zakelijk succes. We kijken uit naar hun verdere leidende rol bij het introduceren van nieuwe producten die het persoonlijke leven van consumenten kunnen verbeteren en groei voor bedrijven wereldwijd stimuleren.


Steve Harris, mede-oprichter en directeur van SIPHON: “We zijn zeer verheugd dat we opnieuw tot de 500 snelst groeiende techbedrijven binnen EMEA worden gerekend en verwachten verdere groei te kunnen realiseren dankzij het grotere bereik dat mogelijk is geworden door onze recente overname door de Nuvias Group.”


Paul Eccleston, CEO van de Nuvias Group, voegt eraan toe: “Dit is opnieuw een prachtige prestatie, die het vertrouwen onderstreept dat klanten binnen het UC-kanaal stellen in het technologisch leiderschap dat wordt getoond door SIPHON. We verheugen ons erop dit specialisme binnen EMEA uit te breiden met SIPHON als UC-aanbieder binnen de Nuvias Group.” 

 

Over SIPHON Networks
SIPHON Networks Ltd. (SIPHON), onderdeel van de Nuvias Group, met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, is een toonaangevende, internationale Unified Communications (UC) integrator van oplossingen en technologieën voor kanaalpartners die cloud-gebaseerde of locatiegebaseerde UC-technologie, -oplossingen en -diensten willen inzetten. Het bekroonde bedrijf werd in 2009 opgericht als systeemintegrator voor de ondersteuning van dienstverleners die innovatieve cloud-telefoniediensten lanceren, door de inzet van zorgvuldig geselecteerde producten om één geïntegreerd, gecentraliseerd platform op te zetten.

 

Door zijn samenwerking met dienstverleners en resellers in heel Europa heeft SIPHON een unieke kennis van professionele en technische ondersteuningsdiensten opgebouwd, en is het bedrijf van een sterke niche UC-distributeur uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor het faciliteren van technologieën voor veel van de belangrijkste UC-spelers in de industrie. SIPHON loopt voorop als het gaat om UC-innovatie en ondersteunt kanaalpartners die een volledige UC-ervaring willen leveren aan hun klanten. Dit omvat Microsoft Lync/Skype for Business, evenals een suite van video- en samenwerkingsoplossingen. Sinds oktober 2016 is SIPHON onderdeel van de Nuvias Group, het pan-EMEA, hoogwaardige distributiebedrijf dat de internationale gespecialiseerde distributie in IT herdefinieert.