nuvias logo

SIPHON op 24e plaats in prestigieuze Deloitte UK Technology Fast 50 ranglijst

 

723% groei over vier jaar

 

Cwmbran, VK: 21 november 2016 - SIPHON, onderdeel van de Nuvias Group, heeft van Deloitte de 24e plaats gekregen in de ranglijst van snelst groeiende tech-bedrijven van het Verenigd Koninkrijk. Het is voor het tweede jaar op rij dat SIPHON een plaats heeft veroverd op de prestigieuze Deloitte UK Technology Fast 50. SIPHON werd door Deloitte bovendien verkozen tot de nummer één van bedrijven in het zuidwesten van het Verenigd Koninkrijk.

 

De Deloitte UK Technology Fast 50 is een ranglijst met de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van het Verenigd Koninkrijk. Bepalend voor een plaats op de lijst is de groei die bedrijven hebben doorgemaakt door toonaangevend intellectueel eigendom, maar de jury kijkt ook naar innovatie en ondernemerschap. De rankings zijn gebaseerd op de procentuele omzetgroei over de periode van vier jaar tot 31 mei 2016. In deze periode groeide SIPHON met 723%.

 

David Cobb, partner van Deloitte’s UK Technology Fast 50 en het Technology Fast 500 EMEA programma, licht toe: "Genoteerd staan in de Deloitte UK Technology Fast 50 is het bewijs van het engagement van een bedrijf op het vlak van technologie. Met 723% groei over vier jaar heeft SIPHON bewezen over het leiderschap, de visie en de vastberadenheid te beschikken om te groeien in een competitieve markt."

 

Steve Harris, directeur van SIPHON: "Het is een eer en een voorrecht om onszelf opnieuw terug te zien in de Deloitte UK Technology Fast 50 lijst. Deze onderscheiding is een erkenning van de grote groei die we hebben doorgemaakt. En die groei laat duidelijk zien dat een groot, groeiend aantal partners binnen het Unified Communications-kanaal hun vertrouwen in ons stelt als technologiepartner voor een breed aanbod op het vlak van cloud-, Microsoft Skype for Business (SfB)- en, meer recent, video- en samenwerkingsdiensten.

Paul Eccleston, CEO van de Nuvias Group, voegt toe: “Het is niet verrassend dat het UC-kanaal zijn vertrouwen blijft stellen in SIPHON. Dat het bedrijf in staat is om zijn propositie voor het faciliteren van technologieën op een doelgerichte, klantgerichte manier waar te maken, is wel bewezen door de forse groei die het jaar na jaar heeft laten zien. De leiding van SIPHON blijft een duidelijke visie houden op waar het bedrijf precies heen wil. Voor de Nuvias Group is dit resultaat een verdere bekrachtiging van de recente overname. We zijn er trots op dat we op SIPHON kunnen bouwen als fundament onder onze UC-activiteiten en verheugen ons op de toekomstige successen die we samen verwachten te boeken.

 

Over Nuvias Group
Nuvias Group is het pan-EMEA, hoogwaardige distributiebedrijf dat de internationale gespecialiseerde distributie in IT herdefinieert. Het bedrijf heeft een platform gecreëerd voor de levering van een consistente, hoogwaardige, dienstverlenende en oplossingsrijke propositie in geheel EMEA. Hiermee kunnen partner- en leveranciersgemeenschappen voorzien in uitzonderlijke zakelijke ondersteuning voor klanten en worden nieuwe normen voor succes in het kanaal mogelijk gemaakt.


De Group bestaat momenteel uit Wick Hill, een bekroonde value-add-distributeur met een sterke specialisatie in beveiliging; Zycko, een bekroonde gespecialiseerde EMEA-distributeur met een focus op geavanceerde netwerken; en SIPHON Networks, een bekroonde UC-integrator van oplossingen en technologieën voor het kanaal. Alle drie de bedrijven hebben bewezen ervaring in het leveren van innovatieve technologische oplossingen van leveranciers van wereldklasse en leveren marktgroei voor leverancierpartners en klanten. De Group telt zeventien regionale kantoren in heel EMEA en bedient via deze kantoren ook andere landen. De omzet bedraagt meer dan US $ 330 miljoen.

 

Over SIPHON
SIPHON Networks Ltd. (SIPHON), met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, is een toonaangevende, internationale Unified Communications (UC) integrator van oplossingen en technologieën voor kanaalpartners die cloud-gebaseerde of locatiegebaseerde UC-technologie, -oplossingen en -diensten willen inzetten. Het bekroonde* bedrijf werd in 2009 opgericht als systeemintegrator voor de ondersteuning van dienstverleners die innovatieve cloud-telefoniediensten lanceren, door de inzet van zorgvuldig geselecteerde producten om één geïntegreerd, gecentraliseerd platform op te zetten.


Door zijn samenwerking met dienstverleners en resellers in heel Europa heeft SIPHON een unieke kennis van professionele en technische ondersteuningsdiensten opgebouwd, en is het bedrijf van een sterke niche UC-distributeur uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor het faciliteren van technologieën voor veel van de belangrijkste UC-spelers in de industrie. SIPHON loopt voorop als het gaat om UC-innovatie en ondersteunt kanaalpartners die een volledige UC-ervaring willen leveren aan hun klanten. Dit omvat Microsoft Lync/Skype for Business, evenals een suite van video- en samenwerkingsoplossingen.


*In het najaar van 2015 kreeg SIPHON van Deloitte de 23e plaats in de lijst met snelstgroeiende technologiebedrijven in het VK en werd het verkozen tot één van de snelst groeiende technologiebedrijven in EMEA. In januari 2016 werd SIPHON door Polycom aangewezen als Circle of Excellence Partner of the Year, EMEA - West


EINDE


Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met Annabelle Brown op 01326 318212, e-mail pr@nuvias.com