Polycom roept SIPHON uit tot Circle of Excellence Partner van het Jaar voor EMEA - West


Cwmbran, 19 januari 2016; SIPHON Networks Ltd (SIPHON), een toonaangevende provider van Unified Communications (UC) oplossingen met kantoren in Engeland, Wales, Nederland en Roemenië, heeft van Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM) erkenning gekregen voor excellentie in innovatie en succes van klanten en is onderscheiden met de titel Circle of Excellence Partner van het Jaar voor EMEA - West.


Polycom verleende de onderscheiding aan zijn top partners in een Circle of Excellence Awards plechtigheid tijdens TEAM Polycom 2016, de jaarlijkse partner-conferentie van het bedrijf, die van 11 tot 14 januari 2016 werd gehouden in Nashville, Tennessee, Verenigde Staten.


De met de Circle of Excellence onderscheiden bedrijven blinken uit door hun integratie van oplossingen met toegevoegde waarde en diensten die blijvende waarde voor klanten creëren.  Ook hebben deze partners het hoogste niveau van deskundigheid bij de uitvoering van Polycom-oplossingen en leveren ze best-in-class prestaties en uitzonderlijke verkoopresultaten.


In een reactie op de Award, zei Steve Harris, managing director van SIPHON: "We zijn erg blij dat ons harde werk opnieuw erkend wordt door Polycom, dit keer met een Circle of Excellence Award. SIPHON kende opnieuw een fantastisch jaar in 2015. We konden Cloud Services en Microsoft UC in Skype for Business omgevingen toevoegen aan ons portfolio en we zagen ons klantenbestand groeien met 55%. In combinatie met de toegenomen vraag naar IP-toestellen vanuit onze bestaande klanten, lijken de verkoopcijfers een sterke bevestiging van onze juiste aanpak."


Glynn Jones, Vice President EMEA Channels en Advanced Technology Group, voegde daar aan toe: "De winnaars van de Polycom Circle of Excellence Award zijn toonbeelden van excellentie als het gaat om solution selling. Hun adviserende benadering in key accounts is toonaangevend en het aanbod van SIPHON bevat zowel oplossingen als diensten met toegevoegde waarde. Wij feliciteren SIPHON en zullen hun voortdurende succes graag ondersteunen. "


SIPHON is onderdeel van het Polycom Partner Network. De bijna 7.000 leden hebben de standaarden voor open video collaboration-oplossingen van Polycom overgenomen en bouwen die verder uit. Zij leveren uitgebreide samenwerkingsoplossingen voor spraak, video en content voor de onderneming. Daarnaast zijn er toepassingen voor een groeiend aantal gebruikssituaties binnen verticale sectoren zoals de gezondheidszorg, het onderwijs, de overheid, de industrie, financiële dienstverlening, media en entertainment en binnen zakelijke functies, zoals HR, voorzieningen, engineering en sales. Als onderdeel van het Polycom Partner Network, kunnen leveranciers van technologie, consultants, service providers en andere bedrijven met Polycom en elkaar samenwerken om oplossingen op maat te leveren voor de veelzijdige behoeften van organisaties van vandaag.

Over SIPHON
SIPHON is opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2009 en is een toonaangevende Europese speler in de innovatie, levering, integratie en ondersteuning van geavanceerde technologie voor Voice & Unified Communications. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.siphonnetworks.com


Over Polycom
Polycom helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kracht van de menselijke samenwerking. Voor meer dan 400.000 bedrijven en instellingen wereldwijd is afstand geen belemmering meer dankzij beveiligde video, spraak en content oplossingen van Polycom. Zij verhogen de productiviteit, de snelheid waarmee hun producten aan de markt worden geleverd, zorgen voor een betere klantenservice, zorgen voor meer scholing, en redden levens. Polycom en zijn wereldwijde partner-ecosysteem bieden flexibele samenwerkingsoplossingen voor elke omgeving en leveren de beste gebruikerservaring, de breedste interoperabiliteit van de multi-vendor en ongeëvenaarde bescherming van de investering. Ga naar www.polycom.com of volg ons op Twitter, Facebook en LinkedIn om meer te weten te komen.