SIPHON Wint Emerging Channel Company of the Year 2015


Cwmbran, Wales, 23 april 2015: SIPHON Networks Ltd (SIPHON) een toonaangevende Unified Communications Solutions Provider, heeft de 'Emerging Channel Company of the Year' gewonnen op deĀ  Comms Business Awards 2015.

 

De op dit jaarlijkse gala uitgereikte awards worden gezien als een van de meest gewilde onderscheidingen in het convergence channel in het Verenigd Koninkrijk. De prijsuitreiking vond dit jaar plaats op 18 juni in het Lancaster hotel in Londen met David Walliams als presentator van de avond.

 

De Emerging Channel Company award is bedoeld voor bedrijven die in de afgelopen 12 maanden voor een aanzienlijke impact hebben gezorgd in telecom kanaal. De jury van onpartijdige experts uit de telecom branche riep SIPHON uit tot winnaar.

 

Terry O'Brien, managing director van Daisy Wholesale, reikte de prijs uit aan Ciaran Bolger, UK sales director bij SIPHON.

 

Bolger reageerde: "We zijn verheugd dat SIPHON met deze prestigieuze award wordt beloond voor datgene waar we ons mee onderscheiden in het Unified Communications (UC) kanaal dat we bedienen, namelijk dat we als toonaangevende technologie enabler de wensen van onze channelpartners begrijpen en baanbrekende oplossingen bieden om aan deze wensen te voldoen." Bolger vervolgde: "SIPHON heeft een uniek end-to-end aanbod op dit gebied: alles van het eerste klant contact tot het design en de implementatie van het platform met eventueel 24x7 ondersteuning of trainingen om de in-house resources van onze klant bij te scholen. Onze focus ligt op het begrijpen van wat onze klanten nodig hebben om succesvol te zijn."

 

Steve Harris, managing director bij SIPHON, zei: "De afgelopen twaalf maanden zijn een buitengewoon drukke tijd voor SIPHON geweest. We hebben de integratie van onze distributieactiviteiten in het Verenigd Koninkrijk en Benelux voltooid, een nieuwe corporate brand gelanceerd, onze ISO27001 certificering verlengd en een aanzienlijke kapitaaldeelneming veiliggesteld die leidde tot de benoeming van een nieuwe chairman en dat alles terwijl we een aanzienlijke jaarlijkse groei van onze omzet realiseerden. Harris voegde eraan toe "er gebeuren nog veel meer spannende dingen bij SIPHON die binnenkort bekend gemaakt zullen worden. Ondertussen is dit, in het gezelschap van onze branchegenoten, een welkome bevestiging van de strategie die we volgen en van het succes dat onze aanpak in het telecom kanaal nu al heeft."


Over SIPHON
SIPHON, opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2009, is een toonaangevende Europese speler op het gebied van innovatie, levering, integratie en ondersteuning van geavanceerde Voice & Unified Communications-technologie. Voor meer informatie verwijzen we u naar: www.siphonnetworks.com