SIPHON benoemt Shaun Davey tot voorzitter en niet-uitvoerend directeur


Cwmbran, Wales, 23 april 2015: SIPHON Networks Ltd (SIPHON) heeft de benoeming van Dr. Shaun Davey tot niet-uitvoerend directeur en voorzitter van de raad van bestuur bekendgemaakt. De benoeming van Dr. Davey volgt op de recente aandeleninvestering in SIPHON door Finance Wales.

 

Steve Harris, mede-oprichter en managing director bij SIPHON, zei "We zijn zeer verheugd dat Shaun zich bij ons heeft gevoegd. Hij heeft zijn leiderschapskwaliteiten bewezen in een breed scala van leidinggevende functies. Snelgroeiende technologiebedrijven helpen om zich te onwikkelen bij het uitvoeren van hun bedrijfsstrategie vormt de kern van zijn achtergrond. We zijn ervan overtuigd dat zowel SIPHON als onze klanten zullen profiteren van zijn ervaring nu we aan een nieuwe groeifase beginnen."

 

Mede-oprichter en technisch directeur, Rob Smith, voegde eraan toe: "Shaun heeft een schat aan ervaring in het stimuleren van groei van bedrijven binnen de IT-sector, in het bijzonder wanneer er grote nadruk ligt opontwikkeling en integratie van software. Zijn sterke technische achtergrond en zijn expertise op het gebied van grootschalige en complexe projecten, waaronder een groot aantal in de publieke sector, vormen een zeer goede aanvulling op onze focus op enablement en integratie van technologie."

 

In een reactie op zijn benoeming zei Dr. Davey: "Ik ben verheugd dat ik deel ga uitmaken van de raad van bestuur van SIPHON. SIPHON heeft op basis van de passie van enthousiaste en zeer capabele professionals al een indrukwekkend bedrijf opgebouwd. Het team wordt gedreven door haar vaste voornemen de markt te leiden in de enablement van Unified Communications (UC) technologie voor service providers en resellers in heel Noord-Europa." Davey vervolgde: "De Unified Communications markt ondergaat een snelle groei en SIPHON heeft een ongeƫvenaarde positie qua expertise, die zeer spannende vooruitzichten voor het bedrijf creƫert. Ik kijk ernaar uit om hier deel van uit te maken door bij te dragen aan de toekomstige groei bij SIPHON."

 


Over SIPHON
SIPHON, opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2009, is een toonaangevende Europese speler op het gebied van innovatie, levering, integratie en ondersteuning van geavanceerde Voice & Unified Communications-technologie. Voor meer informatie verwijzen we u naar: www.siphonnetworks.com